Firefighter goes kommunist?

Va fan ska folk med så in i helvetes många sylt, bröd, shampoo, saft, och alla andra jävla produkter man kan hitta i en ICA butik?? Fatta hur många matoljemärken det finns, det är helt galet. Nu låter jag som värsta kommunisten, vilket jag starkt vill påpeka att jag inte sympatiserar med sådana pucko-värderingar, det är skit bra att det finns valmöjligheter i olika prisklasser, smaker, kvantiteter och kvaliteter om du är konsument. Fan jag vill också kunna välja den tandkräm som jag tycker om eller det där vaxet som passar bäst för mitt hår (som för övrigt ser ut som en stor björnfitta för tillfället, Maria help please!!!) men nu ser jag det ur butikpersonalens synpunkt. Sen ett par veckor tillbaka arbetar jag för bemmaningsföretaget StoreSupport och har sedan dess spenderat många timmar till att packa upp varor i livsmedelsbutiker. Visst de är ganska chill jobb egentligen men efter 8 timmars arbets dagar, varav minst 6 av dom har spenderats vid tvättmedelshyllan så är man ganska trött på allt vad tvättmedel heter. Därav hade mitt arbete underlättats om det bara fanns ett enda sorts tvättmedel, fatta hur snabbt jag hade kunnat jobba då. Fast antagligen hade jag inte havt något jobbb överhuvudtaget om så var fallet, så jag vill trots min trötthet på BOB, ICA, EUROSHOPPER, ENGLAMARK och alla andra syltmärken därute slå ett slag för mångfalden. Haha det låter som IKEAs nuvarnade reklamkampanj, eller lite som Socialdemokraternas valkampanj, fan jag är inte kommunist!!
På tal om reklamkampanjer så arbetar jag nu för Tele2 med deras kampanj med det där fåret, fåret heter för övrigt Ralf och är faktiskt baserad på Brad Pitts rollfigur i Oceans Elven, så vet ni de, fan av ball!!!

Idag ger jag er möjligheten att ringa Socialdemokraterna

08- 700 26 00 det är nummert till deras växel så därifrån kan ni ju fråga efter Mona eller nån annat pucko


Puss på gumpen, Love you all / Firefighter


Firefighter goes Ron Jeremy

Torsdagen 30 oktober 2008 kommer från och med nu föralltid stå skrivet i stjärnorna, eller åtmionstonde kommer det sitta i mitt minne ett tag fram över!!!!! Sebbe må va riktigt BALL men numera kallas han MR.BALL.
Kan nog inte skriva så mkt mer än såhär men at least I'm happy :P
Säger som Rami, "Bög, bög, bög, bög, fuck er jag ska ha ...... "


P
uss på gumpen, Love you all / FireFighter

RSS 2.0